Even voorstellen

Jurgen - Verkoop

Met meer dan 25 jaar werkervaring, waarvan 15 jaar als ondernemer, is Jurgen de spil van ons bedrijf. Door de jaren heen heeft van de Goor auto’s een zeer goede reputatie opgebouwd met veel vaste klanten. Jurgen denkt graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare occasion waar u nog jaren mee vooruit kunt. De koffie staat klaar voor u!

Jurgen
sandra van de goor

Sandra - Duizendpoot

Als vrouw van Jurgen en met een jarenlange ervaring binnen het bedrijf, draait Sandra haar hand niet om voor de werkzaamheden in en rondom de garage. Van de werkvloer, tot verkoop, tot administratie: Sandra ondersteunt waar het nodig is. Daarnaast heeft ze haar eigen ontwerpbureau in vormgeving en fotografie waar ze haar creativiteit en passie in kwijt kan.

Steef

Steef - All-round medewerker

Steef zorgt ervoor dat de auto’s in onze showroom verkoop-klaar zijn. Daarnaast leert hij van Jurgen de fijne kneepjes van het verkoop vak en steekt hij zijn handen uit de mouwen in de werkplaats wanneer dit nodig is.

Wendy administratief medewerkster

Wendy - adminstratief medewerkster

Als u met ons bedrijf belt is de kans groot dat Wendy de telefoon opneemt, daarnaast verzorgt zij de inkomende mail, maakt afspraken voor onderhoud of APK, draagt zorg voor de werkplaats en verkoop facturen. Heeft u vragen over wanneer u auto klaar is kunt u ook bij haar terecht. En als u even moet wachten krijgt u van haar een lekker bakje koffie.

Jesse

Jesse - Monteur in opleiding

Jesse, onze monteur in opleiding gaat nog 1 dag in de week naar school om zijn diploma te behalen voor 1e autotechnicus. Alle andere dagen van de werkweek is Jesse bij ons in de werkplaats te vinden. Hij is leergierig en ge├»nteresseerd in alle facetten van ons bedrijf. Dus mocht het druk zijn dan springt Jesse in om bij te staan bij de verkoop van de auto’s.