Even voorstellen

Jennifer

Jennifer - Administratie

Jennifer verzorgt de administratie en boekhouding en zorgt ervoor dat alles op de achtergrond op rolletjes loopt. Zij is het eerste aanspreekpunt wanneer u een afspraak wilt maken, maar ook voor vragen over facturatie van verkoop- en inkoopfacturen of overige zaken staat zij u graag te woord.

Jurgen

Jurgen - Verkoop

Met meer dan 25 jaar werkervaring, waarvan 15 jaar als ondernemer, is Jurgen de spil van ons bedrijf. Door de jaren heen heeft van de Goor auto’s een zeer goede reputatie opgebouwd met veel vaste klanten. Jurgen denkt graag met u mee wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare occasion waar u nog jaren mee vooruit kunt. De koffie staat klaar voor u!

Marvey

Marvey - Werkplaats

Passie voor het vak, dat is het mooiste wat er is. Marvey staat in onze werkplaats voor u klaar voor reparaties en onderhoud aan uw auto, maar ook in zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan alles wat wielen heeft.

sandra van de goor

Sandra - Duizendpoot

Als vrouw van Jurgen en met een jarenlange ervaring binnen het bedrijf, draait Sandra haar hand niet om voor de werkzaamheden in en rondom de garage. Van de werkvloer, tot verkoop, tot administratie: Sandra ondersteunt waar het nodig is. Daarnaast heeft ze haar eigen ontwerpbureau in vormgeving en fotografie waar ze haar creativiteit en passie in kwijt kan.

Steef

Steef - All-round medewerker

Steef zorgt ervoor dat de auto’s in onze showroom verkoop-klaar zijn. Daarnaast leert hij van Jurgen de fijne kneepjes van het verkoop vak en steekt hij zijn handen uit de mouwen in de werkplaats wanneer dit nodig is.