Even voorstellen

Jurgen

Jurgen - Verkoop

Sinds jongs af aan is Jurgen bezig in de auto-industrie. Wat begon met het verkopen van een auto is uitgegroeid tot een autobedrijf met een ruime keuze aan occasions. Door de jaren heen heeft Jurgen geleerd wat essentieel is om een bedrijf draaiende te houden. Zo staat hij elke dag voor u klaar met het juiste advies.

sandra van de goor

Sandra - Duizendpoot

Als duizendpoot is Sandra verantwoordelijk dat alles perfect verloopt. Naast het feit dat ze een eigen bedrijf heeft als ontwerpster en fotograaf stopt zij veel tijd in de dagelijkse gang van zaken van het bedrijf. Met veel plezier helpt zij daar waar nodig om zo de klant een tevreden gevoel te geven.

Jesper

Jesper - 2e autotechnicus

Jesper is na zijn stage bij ons blijven werken en is onlangs gestart aan de opleiding 1e autotechnicus. Hij gaat 1 dag in de week naar school, en is 4 dagen in de week werkzaam in de werkplaats waar hij heel enthousiast alle voorkomende werkzaamheden uitvoert.

blog-9

GEZOCHT: ERVAREN AUTOTECHNICUS

Hier is nog plek voor een gezellige collega, die in de eerste plaats een kanjer van een autotechnicus is maar die ook bij ons team past. Ben je een aanpakker en een teamplayer dan zijn wij op zoek naar jouw!

Weet jij iemand? of ben jij de persoon die we zoeken neem dan contact op met ons.

adv. klusjes man

GEZOCHT: KLUSJESMAN

Tja, hier moet een foto komen van een gepensioneerde duizendpoot. Wij zoeken nog een klusjesman voor alle voorkomende werkzaamheden in en rondom ons bedrijf. Ben je een bezige bij, houd je niet van stilzitten en wil je wat bijverdienen neem dan met ons contact op.